Az ünnepek közeledtével mindenkiben nő a feszültség és a szorongás. Próbálunk megfelelni, hogy szentestére minden tökéletes legyen. Meg kell venni az ajándékokat, be kell szerezni a karácsonyi vacsorákhoz és ebédekhez nélkülözhetetlen hozzávalókat, rendbe kell tenni a lakást, sőt még egy kicsit fel is kell díszíteni.

És ne feledkezzünk meg az ünnepek díszéről a karácsonyfáról sem. A fát meg kell vásárolni, haza kell vinni valamivel, fel kell cipelni, be kell faragni, sőt még fel is kell díszíteni. Ez rengeteg időt vesz igénybe. És még valamikor dolgozni is kell…

Ráadásul az ünnepek közeledtével mindenhol nő a forgalom. Tülekedés, sorbanállás és idegeskedés. Nem csoda tehát, hogy egyre többen görcsbe szoruló gyomorral gondolnak a közelgő ünnepekre. Hogyan tudunk megfelelni ezeknek az elvárásoknak?

Ezeket a tényezőket figyelembe véve született meg a karacsonyfa-vasar.hu ötlete. Úgy gondoltuk, hogy a családoknak hatalmas segítség lehet, hogy házhoz szállítva és egyúttal a megfelelő választékot biztosítva is meg lehet oldani ezt a sokak számára idegtépő folyamatot.

Mi segítünk felvinni a fát, sőt vásárlóinknak nem kell karácsony napján késsel befaragni a fát, mi beállítjuk a talpba.

 

Gilincsek Edgár