gazdakepMár több generáció óta foglalkozunk karácsonyfa termesztéssel Nagykanizsa közelében Dél-Zala dombos tájain. Az itteni klíma lehetővé teszi, hogy kellő odafigyeléssel gyönyörű karácsonyfákat neveljünk vásárlóink örömére. Megrendelőinknek hála ültetvényünk folyamatosan bővül, mivel évről évre többen tűntetnek ki bizalmukkal. Ez nem is véletlen, hiszen tudjuk jól, hogy a kiváló áru csak az érem egyik oldala, emellett mindig nagy figyelmet fordítunk vásárlóink elégedettségére.

Nordmann, ezüst, luc és concolor fenyőt telepítünk leginkább, más fajtákból viszonylag kis mennyiséget tartunk. Ahogy vásárlóink bővülnek, úgy bővítjük ültetvényinket és növényeink darabszámát. Jelen pillanatban öt hektáron gazdálkodunk intenzív módon, azaz amit kivágunk, azt vissza is telepítjük. Ez körülbelül 35-40 ezer fát jelent.  Ebből hatalmas állományból kerül kiválasztásra az a mennyiség, amelyet vásárlóinknak értékesítünk. Erre szükség is van, mivel az online értékesítésbe csak tökéletes formájú és minőségű fákat érdemes bevonni.

A vágás november végén indul el és folyamatosan zajlik az igényeknek megfelelően. Szerencsére közel vagyunk, így nem kell szembenéznünk sem azzal, hogy túl nagy készleten nem tudunk túladni, sem azzal, hogy a fák hamar száradásnak indulnak. Csupán 4-5 napra előre készletezünk.

akcioA fákat már az ősz folyamán kiválogattuk és megjelöltük a táblában, hogy hóesés esetén is biztosan tudjuk, hogy a megjelölt fák formája és minősége kifogástalan.

Egész évben azon dolgozunk, hogy karácsonykor otthonaikat a leggyönyörűbb példányok díszítsék,  hogy a karácsonyfa valóban az ünnep megkoronázása legyen.

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával és fontolóra vette, hogy nálunk vásárol.

Üdvözlettel:

Gilincsek Edgár
tulajdonos