Van-e országos kiszállítás?

Nincs. Pest megye területén szállítunk.

Hogy működik a budapesti kiszállítás?

A budapesti kiszállításokat saját futáraink végzik.  Az ügyféllel leegyeztetik a szállítás időpontját, majd a megbeszélt időpontban házhoz viszik a fát. Amennyiben az ügyfél igényli a futár a helyszínen beállítja a fát és már csak díszíteni kell. A fizetés az átvételt követően történik.

Biztosan szép fát fognak kiszállítani?

A szépség szubjektív dolog, amivel mi is tisztában vagyunk. Éppen ezért szállítjuk a kínálatot a küszöbére! Természetesen vannak olyan kritériumok, amelyek minden fánkat jellemzik. Ilyenek például az egészséges tűlevelek, sötétzöld szín, szimmetrikus forma. Persze ezen túlmenően változhat az ízlés a sűrűséget és terebélyességét illetően. Hogy utóbbi szempontok szerint is megtalálja a megfelelő példányt, biztosítjuk vásárlóink számára a szükséges kínálatot.

Hány fa közül tudok választani?

Öt fa közül választhat, de mi bízunk benne, hogy már az első elnyeri tetszését!

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ingyenes.

Később is átvehetem a karácsonyfát?

A megrendelést követően felhívjuk és rögzítjük a kiszállítás időpontját.
Ez mindenképpen az Önnek megfelelő időpontban lesz.

Lehet átutalással vagy bankkártyával fizetni?

A készpénzes fizetési formát választottuk, mivel nem szeretnénk, hogy az ügyfeleink addig elkötelezzék magukat pénzügyileg, míg nincs kiválasztva a megfelelő karácsonyfa. Amint a szállítás és a választás megtörtént futárunknál egyenlítheti ki a számlát. Átutalásra is van lehetőség.

Más méretből is választhatok?

Futárunk az Ön által online megrendelt méretekből biztosan rendelkezik majd választékkal.
Ha mégis meggondolja magát a méretet tekintve a kollégánknál nagy valószínűséggel más méretekből is lesz példány, de erre garanciát nem tudunk vállalni.

Fénykép alapján is választhatok?

Van lehetőség fénykép alapján választani.

Mi történik, ha nem tudok választani?

Bár erre nagyon kicsi az esély, mégis előfordulhat. Ebben az esetben megállapodás szerint vagy  teszünk még egy kísérletet újabb öt példánnyal, vagy lemond a rendelésről. Kockázatot a rendeléssel nem vállalt, hiszen nekünk kellett a választékot Önhöz eljuttatni.  A vásárlónak nincs vesztenivalója.

Más fajtákat is forgalmaznak?

Igen. Kapható nálunk még ezüst és lucfenyő is.

Valóban befaragják a karácsonyfámat?

A nagyobb fák már előfaragva érkeznek, futárunk pedig a helyszínen a talpba igazítja a fákat igény szerint. Önnek ezért a szolgáltatásért nem kell fizetnie. A fák ára a kiszállítást és a faragást is tartalmazza. A Budapesten kívüli kiszállítást futárszolgálat végzi. Ilyenkor nincs lehetőség a fák befaragására.

Csoportos megrendelésnél, hogy történik az árubemutatás?

Fontos, hogy a megrendelés időpontjában a vásárlók a helyszínen legyenek.
Ha például tízen adtak le rendelést egy munkahelyen, akkor a megrendelők kettesével választják ki a megfelelő példányt és így is fizetik ki a kedvezményeket levonva.
Így tíz ember fél-egy óra alatt kiválasztja a megfelelő példányokat és már készülhetnek is a karácsonyra.

Csoportos rendelésnél is befaragják a fát?

Igen. Csak egy a fontos, mégpedig, hogy ne felejtsék otthon a talpat!

Csapatunk elsődleges célja a vevők maximális elégedettségének elérése. Fenyőfáinkat csak és kizárólag a helyszínen tudja kifizetni, akkor, mikor már kiválasztotta az Ön számára szimpatikus darabot. Bankkártya elfogadására sajnos nincs módunk, fizetni csakis készpénzzel tud!

Telephelyükön van lehetőségem kiválasztani a fenyőfát?

Igen. Több értékesítési helyszínnel is rendelkezünk Budapesten. Itt van lehetőség a fa személyesen történő kiválasztására, majd a házhozszállításra. Vagy személyes átvétellel is el lehet vinni a fát.